Само за една седмица във виенския офис на лидера на

...
Само за една седмица във виенския офис на лидера на
Коментари Харесай

Устройства за следене бяха открити в офиса на австрийския вицеканцлер

Само за една седмица във виенския офис на водача на крайната десница Австрийска партия на свободата бяха открити устройства за следене и имаше навлизане с щурм. Крайната десница е част от държавното управление и е ръководена от вицеканцлера на Австрия Хайнц-Кристиан Щрахе, съобщи " Ройтерс ", представена от Българска телеграфна агенция.

Проникването с щурм е станало в сряда вечерта, до момента в който Щрахе е бил на вечеря отвън офиса. То стана броени дни, откакто в офиса бяха открити средства за електронно наблюдаване, скрити зад огледална стена. Те били открити при инспекция, осъществявана всекидневно от експерти на разузнаването, когато една партия се мести в нов офис, описа партийна говорителка.

Щрахе се реалокира в новия си офис през декември. Той се обитава в бароковия замък Дитрихщайн във Виена. По случаите е почнало следствие.

Информациите за тях идват в разгара на скандал с претендента на партията на изборите в провинция Долна Австрия Удо Ландбауер. Той бе заставен да подаде оставка като заместител водач на студентска организация, когато излезе на яве, че тя е разпространявало книга с песни с нацистко наличие, възхваляващи убийството на евреи и дейностите на нацисткия режим.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР