Само за един ден в Ню Йорк от короавирус починаха

...
Само за един ден в Ню Йорк от короавирус починаха
Коментари Харесай

В Ню Йорк само за ден от COVID-19 починаха 100 души

Само за един ден в Ню Йорк от короавирус починаха 100 души, с което черната статистика набъбна до 385 случая, заяви Агенция Франс Прес, представени от БГНЕС.
Според Си Ен Ен до момента в Щатите от новия ковид са умряли 1046 души.
Междувременно губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо продължи да предизвестява, че пандемията на ковид ще провокира голямо напрежение за лечебните заведения и здравните заведения.
" Почти при всеки сюжет, който е реален, потенциалът на сегашната система на опазване на здравето ще бъде надхвърлен. Малко действителност ", сподели Куомо.
Губернаторът сподели, че задачата е да има опция за разполагане на по 1000 кревати във всеки от петте региона на Ню Йорк, плюс Уестчестър, Рокленд, Насау и Съфолк.
В момента лечебните заведения и здравните заведения в щата разполагат с задоволително персонални защитни средства за „ близкото бъдеще “, сподели Куомо, само че те към момента търсят респиратори в цялата страна.
Щатът утвърди разделянето на вентилаторите, с цел да може една машина да обслужва двама пациенти. Куомо сподели, че работят и върху превръщането на хиляди машини за упойка във вентилатори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР