Само за денонощие пловдивската установи 1 361 нарушения и образува

...
Само за денонощие пловдивската установи 1 361 нарушения и образува
Коментари Харесай

Над 1 300 нарушения на пътя засече пловдивската полиция

Само за денонощие пловдивската откри 1 361 нарушавания и образува 20 бързи производства под надзора на прокуратурата. Те са в границите на профилирана полицейска интервенция по засилен надзор на водачи на МПС на територията на пловдивска област, провела се на 24-ти против 25 май, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив.
За откритите престъпни закононарушения, водачите са арестувани в ареста. В хода на интервенцията са тествани 1 825 автомобила и 2 150 лица. Съставени са 340 акта за определяне на административно нарушаване, а наложените санкции с фиш са 870.
Петима от водачите са открити да карат след използването на наркотични субстанции, а водачите седнали зад кормилото след приложимост на алкохол над 1.2 промила са шестима. 531 водачи са глобени за превишена скорост. В рамките на обитаемо място са били засечени 20 автомобила при придвижване с над 100 км/ч, като най-високата снимана скорост е на територията на Пловдив - където 41 годишна жена е карала със 142 км/ч. 21-годишен млад мъж от село Маноле е арестуван в ареста, откакто проверяващите открили, че е недееспособен, а с цел да избегне глобата, предложил на служителите на реда рушвет.
34 от тестваните лица са направили нарушавания, свързани с неспазване на пътни знаци, маркировка и светлинна сигнализация. От придвижване са спрени 6 транспортни средства, Констатирани са 292 други нарушавания по Закона за придвижване по пътищата. Установено е и лице, оповестено за общодържавно търсене, показват още от полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР