Само за ден приятели и диализният център „НефроЛайф“ събраха сумата,

...
Само за ден приятели и диализният център „НефроЛайф“ събраха сумата,
Коментари Харесай

За ден приятели и диализният център „НефроЛайф“ събраха парите за болен бургазлия със спешна нужда от операция

Само за ден другари и диализният център „НефроЛайф“ събраха сумата, нужна за болен бургазлия със незабавна потребност от интервенция.

Бургазлията Ибрям Тахир, който от години страда от последна, последна фаза на бъбречна непълнота, има потребност от незабавна интервенция. Поради голям брой хеморагични кисти в корема, които биха могли да се спукат във всеки един миг и да причинят кръвоизливи и гибел, положението на Ибрям е незабавно и живото застрашаващо.

След многократни съвещания с разнообразни експерти, единствен проф. Калоян Давидов от София се ангажира със случая и е подготвен да поеме риска да извърши тази извънредно комплицирана, сериозна и огромна по размер интервенция.

Ибрям е женен, има една щерка ученичка. Въпреки 100% ТЕЛК и извънредно усложненото си здравословно положение, той се е опитвал през годините да работи на разнообразни места, само че здравословното му положение прави това на практика невероятно. Единствено брачната половинка му работи, с цел да може най-много щерка им да продължава да учи. Заради тежкото финансово положение на фамилията, сумата от към 2 хиляди лв. е непостижима за тях.

Именно в тази връзка Ибрям и неговите близки се свързаха с Асоциацията за поддръжка на диализно заболели пациенти, с цел да им спомага и посредством дарителска акция да бъдат събрани средствата нужни за интервенцията.

Само за ден, още преди да бъде оповестена обществено акцията, сумата е събрана. След като негови близки и сътрудници са събрали дребна част от средствата, останалата сума ще бъде покрита от неговия диализен център „НефроЛайф“.

Само след един диалог на Асоциацията с тях за финансовото усложнение на Ибрям, мениджмънта на центъра взе решение да помогне на пациента и по най-бързия метод да се върви към интервенция, която да избави и усъвършенства живота му.

Вече е почнала координацията сред административния управител на ДЦ „НефроЛайф“ Бургас и проф. Давидов, който ще извърши интервенцията единствено след няколко дни.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР