Само за 14 дни Възраждане е събрала малко над 100

...
Само за 14 дни Възраждане е събрала малко над 100
Коментари Харесай

Възраждане е събрала над 100 000 подписа за провеждането на референдум

Само за 14 дни " Възраждане " е събрала малко над 100 хиляди подписа за провеждането на референдум за опазване на българския лев. Целта на партията е да събере 500 хиляди подписа, макар че са нужни 400 хиляди. Това разгласи водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов по време на брифинг в Народното събрание.

„ Първата седмица бяха събрани 41 хиляди подписа, а втората седмица още 61 000. Общият брой от пунктовете на Възраждане надвишават 100 000 за първите 14 дни, остават ни още 10 седмици, в които можем да събираме подписи ”, съобщи Костадинов.  Той посочи, е това са единствено събрани подписи от пунктовете на партията, само че не и от доброволците.

„ В чужбина имаме доста огромна интензивност. Знам, че се събират и в Съединени американски щати, получихме писмо и от Аржентина. В момента се случа една общонародна самодейност ”, уточни  Костадинов.

Той акцентира, че всяка седмица ще осведоми обществото за сърбаните подписи и  обобщи, че минимума им е 400 000, само че партията си е сложила за цел да събере 500 хиляди. По думите му още до края на март ще са събрани полови милион подписа.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР