Само Велико Желев си знае на него какво му е,

...
Само Велико Желев си знае на него какво му е,
Коментари Харесай

Николов за списъка със заплашваните магистрати: Тук имаме някакви флашки и напечатани бележки, които не са минали през експертиза

Само Велико Желев си знае на него какво му е, както споделя Валери Божинов. Това зави журналистът Красен Николов за ареста на предприемача Велико Желев в ефира на Евроком.

``Защо се претарашват офисите, като делото е за междинна телесна щета? Един областен прокурор изясни, че е обикновено да има интерес``, акцентира журналистът.

``Когато ви кажат, че липсва асфалт за 200 млн. лв. за какво не се задействате още на идната заран? Прокуратурата натрупа единствено папки и чака да потрябват, попита още той.``

``Само да припомня на обществото и на основния прокурор, че обвързване на прокуратурата е да проверява обективно. Тук имаме някакви флашки и напечатани бележки, които не са минали през експертиза. Те нямат дело, с цел да приложат тези доказателства. Тарши се къща за опиати и основният прокурор стартира да приказва за заприказва и той още веднъж е жертвата, говорейки за публични интерес``, изясни Николов за листата със заплшаваните магистрати, който беше показан от основният прокурор на конференция пред публицисти.

``Тази конференция стартира с правила за публично значими случаи. Оттук нататък това нещо може да се цитира при всеки един въпрос, на който не желае да дава отговор, тъй като няма незначими дела``, добави още той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР