Само в рамките на няколко часа повече от 450 пътници,

...
Само в рамките на няколко часа повече от 450 пътници,
Коментари Харесай

Емоционална дъска на летище София

Само в границите на няколко часа повече от 450 пасажери, излитащи и заминаващи на летище София, записаха на специфични табла за какво са избрали да живеят и работят в чужбина и какво би ги предиздвикало да се върнат в България и да градят кариера тук, написа Profit.bg.

Някои от най-популярните претекстове за тръгване се оказаха желанието за по-добра професионална реализация, по-добри условия на живот, по-качествено обучение. При отговорите на въпроса „ Защо бих се върнал в България “ най-често хората споделяха, че това са околните и фамилията, приятелите, природата.

Не липсваха и прочувствени отговори като „ Обичам България! “ и „ Не мога без родината си, тя е прелестна! “, „ Това е моят дом “.„ Благодарим на всички, които се включиха – тази противоположна връзка е значима освен за нас като шеф, само че и за бизнеса в България “, споделиха уредниците от TELUS International Europe.

„ Нашата задача е да създадем такива условия за кариера, че младите и образовани хора да изберат да се върнат тук, получавайки всичко – професионална реализация и по едно и също време с това щастието да живееш измежду близки и обичани хора. До края на годината желаеме да върнем 150 българи с съответно предложение, което следва да обявим тези дни, прибавиха те. Компанията, провела самодейността, е водещ снабдител на услуги в областта на BPO и ITO, който от 2004 година насам дава висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси.

В компанията работят повече от 3500 чиновници на територията на 7 центъра в София, Пловдив, Букурещ и Крайова (Румъния), както и Манчестър и Канок (Великобритания).
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР