Само в България тревата е дрога, а алкохола си го

...
Само в България тревата е дрога, а алкохола си го
Коментари Харесай

Антъни Иванов се обяснява в мрежата: Само в България тревата е дрога, а алкохола си го правим в мазето

Само в България " тревата " е дрога, а алкохола си го вършим в мазето. Това написа във фейсбук профила си плувецът Антъни Иванов, който бе заловен с марихуана в Благоевград.

Той еприкачил към обявата снимкаспортиста с най-вече златни олимпийски медали за всички времена Майкъл Фелпс, на която се вижда по какъв начин той пуши трева от бонг.

Количеството канабис, намерено у Иванов е 0,4 грама. Той ебил спрян за инспекция в следобедните часове в сряда в ж.к. „ Еленово " в Благоевград.Бил със собствен другар - 21-годишният Борис Панайотов, който също е състезател със спрени права..Двамата са предали с протокол за непринудено предаване пластмасов гриндер с останки от канабис, който е бил у Антъни и стъклена лула с тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис. Иванов не съумя да каже от кое място е дрогата, по какъв начин е попаднала у тях. Заявява, че се готвели да пушат, обаче ги хванали служителите на реда. Не знаел какво носи у себе си, било нещо стъклено, с една дума " детска неточност ",заявява спортиста.

" Няма да се извинявам за нещо, което се случи тъй като не съм измамник, само че доста неща в медиите са написани много неверно и подвеждащо. Въпреки това бих желал да кажа, че не съм арестуван за 24 часа и тази заран бях в басейна. Случаят през вчерашния ден беше избран за " незначителен " от органите на реда и бях пуснат след 1 час поради " смешното " количество- 0,02гр. Разбирам за какво стига всичко това до медиите просто не разбирам за какво се подвига звук за такива неща, а не за съществени такива. Пожелавам ви лек ден. Ето ви и Майкъл Фелпс преди години, само че надали го назовават с такива прилагателни каквито към този момент чух аз ", написа още Иванов.

Прокуратурата към този момент не е образувала досъдебно произвеждане, а единствено предварителна инспекция.Антъни Иванов иБорис Панайотов са били арестувани за няколко часа и освободени.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР