Само три дни след като е сключил договор за лобистки

...
Само три дни след като е сключил договор за лобистки
Коментари Харесай

Дясната ръка на Цветанов е сключил договор с лобисти в САЩ за помощ пред американското правителство

Само три дни откакто е сключил контракт за лобистки услуги за неговите ползи да бъдат представлявани пред американската администрация и да бъде търсено решение за негови проблеми в Съединените щати пред хората, които дефинират политиките, от които Съединени американски щати се управлява, същото е сторил считаният за дясна ръка на Цветан Цветанов – Павел Вълнев.
е за повече пари от – 300 000 $ за 6 месеца, до момента в който на депутата от Движение за права и свободи е за 180 000 $ за 6 месеца. Според изданието Foreign Lobby Report, за месец декември като цена на лобистки контракти тези на Вълнев и Пеевски са на второ и на четвърто място надлежно.

New: Foreign agents disclose $3 million in new business ahead of Biden transition
— Foreign Lobby Report (@foreign_lobby)  Павел Вълнев, някогашен притежател на BiT: Не считам да закупувам избори Павел Вълнев, някогашен притежател на BiT: Не считам да закупувам избори
След 30 години Преход най-сетне би трябвало да се направи нещо, той да завърши.Това сподели зам.-председателят на Политическа партия „ Републиканци за Б...

Вълнев е част от управлението на партията на Цветанов „ Републиканци за България “. Преди да влезе намерено в политиката, Вълнев, дружно с брат си Румен,, която притегли известни имена като Нери Терзиева, Сашо Диков,, а със своето предаване " Хайд парк " като външна продукция там участваха Полина Паунова и Силвия Великова. Телевизията обаче през 2018 година и останаха спекулации за какво тъкмо. Павел и Румен Вълневи са емигранти в Съединени американски щати и развиват логистичен бизнес там.
Съгласно контракта сред Вълнев и лобистката компания Yorktown Solutions, лобистите ще обезпечават против възнаграждение препоръки от стратегическо естество за българо-американските връзки, в това число за процеса на планирането им от Вашингтон и за задачата ще се срещат със чиновници на американското държавно управление и американската администрация.
Договорът слага въпроса дали въпросните лобистки услуги в действителност ще бъдат за Вълнев в персонално качество или са за " Републиканци за България ".
 Цветанов пред президента: Притеснява ни броенето на гласовете (ВИДЕО) Цветанов пред президента: Притеснява ни броенето на гласовете (ВИДЕО)
Председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов се разгласи за промени в Изборния кодекс. Той оповести мечтани...
Факт е, че изданието Foreign Lobby Report още преди Коледа за контракта, освен това със заглавие, че Вълнев наема лобисти поради упоритостта на " Републиканци за България " да смъкна ГЕРБ от ръководството на България.
Зад Foreign Lobby Report стои Джулиан Пеке (Julian Pecquet), който е прочут като създател в The Hill и Al-Monitor. По време на интервала си в Al-Monitor, той печели две национални журналистически награди за отразяване на лобизма в Близкия изток. Според информация на Politico, Пеке е бил и кореспондент в Конгреса при започване на кариерата си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР