Само той ще хойка, ще подпира парапети и ще влиза

...
Само той ще хойка, ще подпира парапети и ще влиза
Коментари Харесай

Само той може да хойка ли?!? Вижте къде и с кого спипаха Линда Петкова! (разказа му играта - СНИМКИ)

Само той ще хойка, ще подпира парапети и ще влиза в хрониките с млади дами... да, но не! Съпругата на Кирил Петков - Линда Петкова е претърпяла коренна смяна и през днешния ден към този момент не е онази брачна половинка, която добродушно и покорно си седи вкъщи, до момента в който мъжът й вършее някъде.

Помним, че преди време този, който беше улавян в питейни заведения по нощите, беше Кирчо, а Линда съвсем в никакъв случай не беше с него, чакайки го добродушно вкъщи. Да, но дъщерите им към този момент са огромни, а Петкова очевидно проумя, че за ситуацията й на домашна саксия никой няма да й каже отлично, тъй че хукна и тя.

Преди дни Линда осъмна в столично заведение в компанията на другари, само че Кирил Петков не беше измежду тях. Тя очевидно се забавляваше, беше облечена неглиже и с малко грим, само че пък усмивката й беше видна от километри.

В смях, приказки и музика, Линда обърна няколко чашки с леко пиво и въобще не бързаше да се прибира. Къде е бил мъжът й по това време, не е ясно, само че той по този начин и не се появи в заведението даже и за минута.

" Браво на Линда, по този начин се прави! Няма да му седи у дома като някоя прислужница, до момента в който той се чуди къде и с коя да се начеше. Ще е супер якщо в случай че в този момент тя си хване ухажор и го остави с увиснело чене. Ако към този момент не го е направила, несъмнено. Готина жена е, засукана, доста мъже въобще не биха й се чудили ", разясняват консуматори в обществената мрежа.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР