Само тази година с помощта на фалшиви обаждания от Украйна

...
Само тази година с помощта на фалшиви обаждания от Украйна
Коментари Харесай

Телефонните мошеници от Украйна ще бъдат унищожавани с ракети

Само тази година благодарение на подправени позвънявания от Украйна от жителите на Русия са откраднати 4,5 милиарда рубли. Освен това, посредством изнудване и подкупи, сплашените жители са принуждавани да подпалят службите за военна регистрация и набор. За да се постави завършек на това, депутатите предложиха Министерството на защитата да смята тези колцентрове за военни обекти с всички произлизащи от това последици.

В цяла Русия провокатори подпалват военни комисии. Само в Северната столица при започване на август за една седмица сходна изключителна обстановка е записана три пъти. По горещи следи е арестуван един от подпалвачите. Жената сподели, че е била посъветвана да направи това от " чиновник на Централната банка ". Твърди се, че той обяснил по телефона, че зад вратата, която дамата е запалила, има офис на измамници, които са ѝ откраднали парите. И той ѝ заречен 50 хиляди, само че трансферирал единствено две - да купи бензин за терористична офанзива.

Малко преди този момент в Санкт Петербург мъж хвърли два коктейла “Молотов ” във военната работа и се опита да разбие вратите ѝ с колата си. След ареста той изясни, че е бил инструктиран от " офицер от ФСБ ". И било неотложно да се влезе в институцията, с цел да се спасят документи, които се изпращат в Украйна.

В Первоуралск една жена била уверена от " офицер от Министерство на вътрешните работи " да му трансферира 200 000 рубли и да подпали службата за набор, с цел да изплаши терористите, които се заселили там. Във Феодосия 51-годишна жителка, която била под стрес след гибелта на брачна половинка си, била излъгана от " служител на реда " за заем от 3 милиона рубли. И тогава ѝ заповядал да възпламенят военната работа.

И това не са всички случаи, има доста повече.

" Патриотична задача " на Украйна

Според Централната банка единствено през първата половина на тази година телефонните измамници са откраднали 30 % повече средства от съветски поданици, в сравнение с през цялата минала година. В същото време през първите три месеца на годината нашите банки избавили 700 милиарда рубли клиенти и блокирали 97 000 номера на украински измамници.

Обикновените жители на Русия също последователно се научиха да се оправят с измамниците. Усещайки, че нещо не е наред, те започнаха да питат анонимните: „ Чий е Крим? “, „ Зеленски наркоман ли е? “, „ Ще изгубят ли ВСУ? “ И тук най-често измамниците стартират да се запъват, нервничат и се издават.

Заместник-председателят на борда на “Сбербанк ” Станислав Кузнецов, говорейки в Организация на обединените нации, сподели, че всеки пети лъжлив прът център в Украйна се управлява от Германия и Холандия. В Украйна има хиляди такива центрове. В незаконния бизнес вземат участие 100 000 души, 92 на 100 от позвъняванията на нарушителите отиват в Русия.

Организаторите на незаконния бизнес не крият: те намерено набират младежи под подправен предлог, че такава работа е значима патриотична задача, а приходите отиват за ВСУ. Вярно, какъв % не се оповестява.

Банката поема бизнеса

Обучението на измамници в центровете за позвънявания е проведено в огромен мащаб: новодошлите се учат по какъв начин и какво да споделят, слагат вярното наречие. За една промяна един лъжец би трябвало да направи 250 позвънявания.

Всички прът центрове в Украйна се управляваха от днепропетровски и харковски групировки, защитавани от ченгета, мафиоти и азовци. Сега стартира компактно преразпределение, защото функционерите на Банкова взеха решение да се занимават с това.

Телефонните измами са златна мина за страна, която няма лична стопанска система. А желанието на Русия един път вечно да постави завършек на това е от дълго време закъсняло.

След началото на СВО украинските измамници затихнаха за известно време, като че ли бяха в потрес от протичащото се. Освен това с нашите ракети бяха премахнати редица колцентрове в Запорожие и Херсонска област. Но в този момент, действайки в тясно съдействие с управляващите, мошениците възвърнаха предходната си активност.

“Изпратих писма до шефа на Министерството на защитата и шефа на ФСБ. Като се има поради диверсионният темперамент на активността на тези колцентрове, наподобява оправдано те да се преглеждат като военни обекти с всички произлизащи от това последици ”, сподели водачът на партия " Справедлива Русия " Сергей Миронов.

Ние знаем всички данни на прът центъра ”

Генерал-майор от ФСБ в оставка Александър Михайлов изцяло утвърди самодейността на политика: “Всичко, което те свързват с високите технологии, би трябвало да се приравни с оръжия за всеобщо заличаване. И всичко, което по някакъв метод е обвързвано със сферата на военните дейности: финанси, стопанска система, превоз, енергетика, пътна инфраструктура - би трябвало да се смята за военно оборудване ”.

Според Михайлов ние знаем за всички лъжливи колцентрове, разполагаме с всички данни - от геолокация до контакти на чиновници.

На собствен ред военният специалист, полковник в оставка Юрий Кнутов, сподели, че единствено преди ден негов чиновник едвам не попаднал в капан: “Нейната „ внучка ” й се обадила на служебния телефон и й споделила през сълзи, че е в болница и незабавно има потребност от помощ. На въпроса на бабата: " В коя болница си? " - последва отговор: " В центъра. " Но ние нямаме подобен и след въпроса: " Каква болница е това? ", затвори. Но гласът бил едно към едно с този на внучката ”.

Юрий Кнутов счита, че насилието на украински мошеници против жителите на Русия може да се приравни с морално мъчение. И по този начин дейностите на нашите въоръжени сили във връзка с прът центровете би трябвало да бъдат извънредно безапелационни.

Те са лесни за пресмятане, имаме средства за връзка, които могат да дадат целеуказания на Военновъздушни сили, откъдето идват такива позвънявания.

Измамническите прът центрове на Украйна водят същинска война против жителите на Русия, лишавайки ги от прехранване и въвличайки ги в терористична активност. Затова би трябвало да ги удряме безмилостно. За да отстрани тази злина един път вечно.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР