Само срещу валиден зелен сертификат ще могат пловдивчани да посрещнат

...
Само срещу валиден зелен сертификат ще могат пловдивчани да посрещнат
Коментари Харесай

Само срещу валиден зелен сертификат ще могат пловдивчани да посрещнат новата 2022 година на открито в центъра на града

Само против годен зелен документ ще могат пловдивчани да посрещнат новата 2022 година навън в центъра на града под тепетата.

Всеки, който желае да участва ще бъде прецизно проверяван на особено построени КПП-та директно пред и към сцената. Ограждението ще разполага с две обособени места за контролиране на потока от гости – един за вход, и различен – за излаз, заяви " Марица "

Служители на Общинска защита ще наблюдават за съблюдаване на ограниченията. Община Пловдив приканва публиката да се радостни и чества рационално, да не позволява скупчвания и да съблюдава признатите противоепидемични ограничения, с които да се подсигурява здравето на присъстващите. 

Изискването за зелен документ в началото не бе оповестено. Мнозина останаха като гръмнати след решението за стратегия навън да има сходни условия, написа " Марица ". 

Музикалната стратегия ще стартира тъкмо в 22.00 часа. Ще чуем и забележим „ Керана и космонавтите “, паметната българска група „ Диана Експрес “, танцьорите от Фолклорен отбор „ Тракия “ и любимката на младите Дара. Водещ ще е Деян Славчев – Део. В 23.50 на огромна видеостена ще се излъчва директно новогодишното послание на президента Румен Радев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР