Само след седмица Преслава ще се озове отново в едно

...
Само след седмица Преслава ще се озове отново в едно
Коментари Харесай

Преслава и Джино пак ще мачкат чаршафите! Ето каква е уговорката

Само след седмица Преслава ще се озове още веднъж в едно легло с тогавашния си ухажор Джино, написа HotArena. Хитовата изпълнителка ще съчетае потребното с приятното по време на идното си трето турне в Америка, което ще продължи две седмици и се чака тя да лапне от него близо $100 000.

Щатската обиколка на Преслава стартира на 22 септември в Атланта и ще приключи при започване на октомври в Кейп Код, Масачузетс. Още с кацането си в страната на неограничените възможноститя ще бъде посрещната от своя някогашен ухажор – Джино, с който изживя няколкомесечна бурна спекулация през 2015-а. Успелият земляк оттатък океана към този момент е провел 5-звезден престой за приятелката си, с която ще спят в едни от най-луксозните и скъпи хотели в Америка.

Джино по този начин е структурирал работните си задължения, че за двете седмици, в които Преслава ще бъде в Съединени американски щати, той ще може прецизно да я следва по петите и да прекарват дружно всяка свободна минута. Още от летището Бианкалана ще поема Преслава, посрещайки я слимузина. С удобното возило, разполагащо с мини бар и малко джакузи, чалга фурията ще се придвижва и сред околните щати.

По време на връзката си с Джино изпълнителката на „ Аматьорка” не се посвени да признае обществено, че сред нея и него гори плевел пожар в леглото, който сигурно ще пламне още веднъж и в Съединени американски щати.

Павел към този момент бил гневен, че няма да може да придружи шавливата си половинка в Америка. Той обаче не получил виза, защото има престъпни регистрации у нас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР