Само след по-малко от месец, на 22 ноември, превърналите се

...
Само след по-малко от месец, на 22 ноември, превърналите се
Коментари Харесай

„Замръзналото кралство 2“: Последен магичен трейлър, който открехва още малко вратата към историята

Само след по-малко от месец, на 22 ноември, трансформиралите се в любимци на милиони Елза, Анна, Кристоф, Свен и несъмнено... Олаф, вършат своето дълго чакано завръщане и се насочат на пътешествието на живота си в Замръзналото кралство 2. Омагьосани земи, мистични същества, куп рискове и трудности няма да спрат обичаните герои да открият това, което търсят – ключът към предишното и тайнствените магични качества на Елза.

След като в края на трансформиралия се в международен феномен Замръзналото кралство двете сестри Елза и Анна най-сетне съумяха да вдигнат проклятието над Арендел, всички заживяват в естетика. Или най-малко по този начин наподобява. Един ден Елза стартира да чува тайнствен позив и не след дълго кралството се изправя пред най-голямата заплаха до момента. Единствената, която може да възвърне нарушеното равновесие в дома им и да избави Арендел, е Елза, по тази причина тя подхваща рисково странствуване в незнайното. Но тя не е сама.



Анна, Кристоф, Олаф и Свен, твърдо решени в никакъв случай да не я изоставят, потеглят по нейните стъпки, подготвени да се оправят с всичко, което следва. Кой приканва Елза, от кое място произлизат силите й, и ще могат ли тя и правилните й другари и този път да спасят Арендел, ще разберем в края на ноември, а в това време новият филмов откъс ни разкрива още една част от многото рискове и новите магични герои – някои страховити, други отзивчиви, които дебнат нашите другари зад всеки ъгъл. Режисьори на Замръзналото кралство 2 са Крис Бък и Дженифър Лий, която е и сценарист дружно с Алисън Шрьодер. Продуцент на кино лентата е Питър Дел Веко. Ролите на български още веднъж озвучават Надежда Панайотова, Весела Бонева, Момчил Степанов, Петър Бонев, Любена Нинова, Христо Бонин, Михаела Тюлева, Стефан Сърчаджиев – Съра и други А седмица преди премиерата на кино лентата – на 15 ноември, Анимато Мюзик/Universal Music Group ще зарадват всички фенове на историята с формалния дебют на саундтрака към Замръзналото кралство 2.

Музиката на Кристен Андерсън-Лопес, Робърт Лопес и Кристоф Бек е неразривна част от ДНК-то на кино лентата. Тя е отражение на израстването на героите и на развиването на тяхната история – по едно и също време занимателна и прочувствена, персонална и мощна, интимна и епична. Албумът излиза у нас от ще бъде разполагаем на физически притежател в онлайн магазин MusicMall.bg. Време е още веднъж да посетим кралство Арендел, само че би трябвало да бъдем подготвени за силата на магията, която ще ни завърти в още по-безпощадна буря със Замръзналото кралство 2.

Само в кината от 22 ноември на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР