Само след няколко месеца се очаква да излезе по кината

...
Само след няколко месеца се очаква да излезе по кината
Коментари Харесай

Биляна Петринска и Параскева Джукелова за филма „Гунди – легенда за любовта“

Само след няколко месеца се чака да излезе по кината филмът „ Гунди – легенда за любовта “, който демонстрира историята на един от най-великите български футболисти на всички времена. Повече за снимачния развой на кино лентата описаха в студиото на „ Добро утро, Европа “ актрисите Биляна Петринска и Параскева Джукелова.

„ За мен това беше един от най-хубавите ми снимачни интервали. Беше извънредно благополучие и отговорност. И развлечение, тъй като, когато се забавляваш постоянно се отразява на продукта. Аз знам, че 5 години са се готвили продуцентите за този филм. Той е за индивида легенда, темперамент, който стои зад името Гунди “, показа Петринска.

„ Впечатлена съм по какъв начин Павел Иванов влезе в ролята на Гунди. Много съм щастлива, че му се случи, тъй като той беше извънредно предан в подготовката си. Половин година ходеше да играе футбол с младежите на Левски. Свали доста килограми с цел да влезе във формата на Георги Аспарухов. За мен нямаше нищо мъчно в процеса на снимане, тъй като всеки си беше на мястото “, сподели още тя.

„ И двете преминахме през кастинг и то през няколко стадия. Последно имахме сцена с Павел Иванов, който извършва ролята на Аспарухов. Веднага ни харесаха по какъв начин стоим на екран дружно “, разяснява Джукелова.

„ За мен най-интересното беше да влезем във времето в което се снима кино лентата. Да се промениш като темп на речта. Всичко е друго. Беше предизвикателство. Бяхме впечатлени от детайлите в които са влезнали всички, които са ангажирани в подготовката на този филм. Гледаме футбол по огромни конгреси, само че другояче не сме запалени футболни почитатели. Баща ми е от „ Левски “ обаче и знам много за Гунди, възпитани сме с това име “, показа тя.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР