Само след няколко часа - в 10:00 часа, при блок

...
Само след няколко часа - в 10:00 часа, при блок
Коментари Харесай

В Младост 1 ще празнуват сваляне на ограда в междублоково пространство

Само след няколко часа - в 10:00 часа, при блок 76 новият кмет на регион " Младост " в София проектант Стефан Стефанов и жители на региона ще участват на премахването на оградата от междублоковото пространство при блокове 75, 76, 78 и 79А в " Младост " 1.
" За да тушираме напрежението сред жители, вложител и община, предложих обаче на притежателите на парцела да се предприеме незабавното унищожаване на оградата от междублоковото пространство към блоковете 75, 76, 78 и 79А. Отстраняването на тази ограда е необходимо, защото живущите в близост би трябвало да заобикалят дълготрайно, с цел да стигнат до домовете си. В напълно къси периоди ще задвижа и възобновяване на настилката, защото не е редно хората да газят в калта, поради сезона.
В последна сметка стигнахме до консенсус с вложителите, в името на публичния интерес и ви поканвам да отбележим дружно дребната си победа, като персонално стартираме да махаме оградата, а чиновници на фирмата-инвеститор, ще довършат тази активност ", сподели Стефанов.
Поставянето на оградата стана факт преди към 2 месеца, като имаше митинг. Причината - притежателят Дора Давидова и другите притежатели на парцела изясни, че го прави, с цел да се реши проблем, който не е решен от 10 години - да има обезщетение с различен терен. " Нямаме предпочитание да тормозим хората, само че бездействието на институциите ни принуди да действаме по този метод ”, съобщи Давидова и добави, че са имали концепция да построят триетажен блок с магазини и детска градина, която обаче е отвън постройката. Давидова не можа да каже дали тя и останалите вложители ще изпълнят това си желание, само че акцентира, че за 1200 деца няма място в общинските детски градини в региона.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР