Само след десет години смартфоните напълно ще изчезнат, като вероятно

...
Само след десет години смартфоните напълно ще изчезнат, като вероятно
Коментари Харесай

Ето кога смартфоните ще изчезнат

Само след 10 години смарт телефоните изцяло ще изчезнат, като евентуално ще бъдат изместени от други технологии, предвиждат специалисти, съобщи БГНЕС.

В момента мобилно устройство е належащо единствено за засвидетелствуване на потребителя и транспорт на информация. Човек може да бъде разпознат по друг метод, да вземем за пример посредством лице или пръстови отпечатъци и глас, а информацията може да се проектира върху стена или огледало благодарение на IoT датчик (IoT - " Интернет на нещата " ).
 Как да поддържате връзка от разстояние? Как да поддържате връзка от разстояние?
Поддържането на връзка в никакъв случай не е елементарно и изисква взаимни отстъпки и старания. Още по-трудно е поддържането на пълноценна връзка, когато става...

„ Следователно телефонът е отживялост, след 10 години той ще изчезне, ще бъде сменен от нас, хората. И бабата, която е изгубена в центъра на града, няма да има потребност да се обажда на никое място: тя може да попита стената „ Как мога да се прибера у дома? “, А стената ще й покаже маршрута със стрелка ”.

Смартфонът, сходно на вграден чип, е остаряла технология, тъй че след 10 години той ще остарее.

По -рано американски учени сътвориха устройство, което разрешава да се генерира сила от човешки пръсти. Това е тънка лента, която е прикрепена към краищата на фалангите. Най -голямо количество електричество се генерира, когато се генерира пот и пръст влезе в контакт с повърхности (пиезоелектричен ефект).

Още от ТЕХНОЛОГИИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР