Само шестима късметлии взеха най-високата цена на Кой иска да

...
Само шестима късметлии взеха най-високата цена на Кой иска да
Коментари Харесай

Победителят в джакпота Кой иска да бъде милионер трябваше да използва спасително въже на последния въпрос - знаете ли го?

Само шестима късметлии взеха най-високата цена на " Кой желае да бъде милионер ", в това число пенсиониран банкер, който трябваше да употребява своето избавително въже 50:50 за последния въпрос.

Спечелвайки шоуто на ITV през 2001 година, Робърт Бриджис стана третият играч, спечелил законно джакпота от £1 милион. Това беше същата година, в която спореният играч Чарлз Инграм беше упрекнат, че е измамил себе си за най-голямата премия дружно със брачната половинка си Даяна.

Въпреки че постоянно отхвърлят ​​обвиненията, Чарлз и брачната половинка му са приети за отговорни в „ обезпечаване на изтезанието на скъпа сигурност посредством машинация “, и получиха по 18 месеца присъди, условни за две години и санкция с колосалните £15 000.

Робърт в действителност самият беше в публиката по време на скандалната победа на Инграм, като сподели, че „ продължава да се оглежда от кое място Чарлз получава помощ “, в изявление за The Guardian. Въпреки че беше недоверчив, той беше въодушевен от триумфа на Инграм и продължи да кандида...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР