Само седмица след MET Gala се състоя и ново вълнуващо

...
Само седмица след MET Gala се състоя и ново вълнуващо
Коментари Харесай

Най-секси тоалетите на Еми 2021

Само седмица след MET Gala се състоя и ново вълнуващо светско събитие - връчването на телевизионните награди Еми. Ето най-хубавите тоалети там.
 Снимка 547258

Катрин Зита-Джоунс

Катрин още веднъж беше неотразима, когато се появи на церемонията в компанията на брачна половинка си Майкъл Дъглас - рокля Cristina Ottaviano, обувки Christian Louboutin и бижута Lorraine Schwartz.
 Снимка 547260

Джърни Смолет

Актрисата от " Страната на Лъфкрафт " беше като същинска принцеса във феерична рокля на Dior.
 Снимка 547261

Яра Шахиди

21-годишният модел и неотдавна актриса също беше избрала рокля Dior, само че в отличаващ се зелен цвят. Аксесоарите й бяха обувки Christian Louboutin и колие Cartier на стойност над 1 милион $.
 Снимка 547254

Аня Тейлър Джой

Еми 2021 се оказа вечерта на Dior. Една от най-обсъжданите актриси - Аня Тейлър Джой ( " Дамски гамбит " ) беше в тоалет на Dior Haute Couture
 Снимка 547255

Реже-Жан Пейдж

Настоящият секссимвол и звезда от сериала Bridgerton беше облечен в костюм Giorgio Armani, комбиниран с кадифени мокасини.

Дженифър Конъли

Винаги неотразима и съвсем постоянно в Louis Vuitton - актрисата не изневери на авангардния си жанр и този път, като съчета роклята на френския бранд с боти.
 Снимка 547262

Катрин Хан

48-годишната актриса от WandaVision съумя да ни впечатли със стилно и секси комбиниране от бюстие и панталон на Lanvin.
 Снимка 547256

Кейли Куоко

Харесваме Кейли изключително доста поради страхотния " Стюардесата ". А тук е изключително свежа в неоново създание на Vera Wang.
 Снимка 547259

Юън Макгрегър

Шотландецът освен си потегли с Еми за ролята си в Halston, само че и по скромното ни мнение е най-добре облеченият артист на цялата гала - типичен смокинг, комбиниран с ретро обувки в бяло и черно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР