Само седмица след като българският отбор обра медалите на откритото

...
Само седмица след като българският отбор обра медалите на откритото
Коментари Харесай

Седем златни медала за националите по таекуондо в Сърбия

Само седмица откакто българският тим обра медалите на откритото състезание на Гърция по таекуондо, нашите девойки и момчета са на път да повторят, в случай че не и да подобрят, този триумф и в Сърбия.

През миналия уикенд там се организира най-силният интернационален шампионат в Европа, в който присъединяване взеха над 1300 състезатели от 7 континента. За следващ път българските представители направиха необикновен възторг.

Огромен брой финали се организираха с българско присъединяване, а в категория до 51 кг. при юношите, нашите си устроиха български край, като Дани Ладжев и Емил Молов оставиха Япония, Германия, Хърватска и куп други страни да се редят за третото място. Много злато, наслада и усмивки съпътстваха края на първия спортен ден.

Златни медали завоюваха Даниел Ладжев, Кирил Механджийски, Борислава Борисова, Георги Тасков, Христо Богданов, Илина Иванова, Християн Георгиев. Сребро завоюва Константин Иванов, а с бронзови оценки се окичиха Теодор Здравков, Мартин Йорданов, Мариела Миланова, Деян Божков и Емил Моллов.

 Снимка 386322

 Олимпийското таекуондо взе участи в
Олимпийското таекуондо взе участи в " Европейската нощ на учените "

Инициативата на Европейската комисия има за цел да показа достиженията на спорта и ролята на спортната просвета пред необятната общност
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР