„Само с работещо и стабилно правителство община Мизия може да

...
„Само с работещо и стабилно правителство община Мизия може да
Коментари Харесай

Петя Аврамова и Владимир Миленков: За разрешаването на проблемите на населените места трябва да има редовно избрано от хората правителство /снимки/

„ Само с работещо и устойчиво държавно управление община Мизия може да продължи своето развиване като съвременен европейски град “. Това разясниха с поданици на Мизия лидерът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС инж. Петя Аврамова и претендентът за депутат от обединението Владимир Миленков. Да ги поддържа с тях беше и кметът Валя Берчева.
Жителите на Мизия са избрали пътя на развиването, стабилността и обединяването. Градът и обитаемоте места от общината се обновяват в последните години и не желаеме хаосът, който царува сега в страната, да продължава, споделят хората.
Кметът Валя Берчева сподели на Петя Аврамова и Владимир Миленков осъществяването на план „ Аварийно възобновяване проводимостта на „ Сухо дере “ в рамките на регулацията на гр. Мизия “. Той е на стойност 258 445.08 лева с Данък добавена стойност – средства, отпуснати от държавното управление на ГЕРБ с Постановление на Министерски съвет №360 от 10.12.2020г. Също със средства от държавния бюджет, по време на ръководството на ГЕРБ, в размер на 393 000 лева, е освежен и площадът в село Софрониево, община Мизия. Възстановени са пътни настилки, измежду които и ул. „ Петко Банков “, която бе съвсем унищожена след бедствието в Мизия.
Машинното гласоподаване не може да уплаши хората, само че те са обезпокоени от вероятните операции и дейностите на служебното държавно управление в последните дни.
Петя Аврамова и Владимир Миленков посетиха и Баница. Хората в Баница правят оценка направеното от ГЕРБ и кмета от ГЕРБ Владимир Вълов. С поддръжката на държавното управление на ГЕРБ, кмета на общината Калин Каменов и кмета на селото, в Баница са осъществени планове в размер на над 152 000 лева Направен е ремонт на детската градина, парк и детски ъгъл са построени със средства от ПУДООС и лични средства на кмета на селото, улица е с сменен тръбопровод, а сега се построява ъгъл за отдих със средства на Кметството и по план „ Малки цивилен начинания “. Кметът Владимир Вълов се старае да направи селото по-красиво и уютно. Но за разрешаването на проблемите на обитаемоте места би трябвало да има постоянно определено от хората държавно управление, което да оказва помощ.
Жителите на Баница ще поддържат претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС, с цел да не престават да работят за още положителни неща в Баница, общината и региона. Възмущават се от хаоса, който служебното държавно управление на Радев сътвори в страната, от здравната рецесия, както и от повишението на цените.
„ С номер 32 ще победим хаоса, тъй като сме по-силни от него. А с номер 15 ще бъдем в действителност обединени, като подкрепим проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева за президент и вицепрезидент “, приканват претендентите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР