Само с един изстрел те са в състояние да унищожат

...
Само с един изстрел те са в състояние да унищожат
Коментари Харесай

“Божури“ и “лалета“ – ужасяващите цветя на Русия в Украйна

Само с един изстрел те са в положение да унищожат да вземем за пример подготвителен лагер на бойци или нацистка база.

Дроновете трансфораха артилерията в необикновено ефикасна ударна мощ. Те поправят огъня, а снарядите поразяват тъкмо задачите.

Днес, даже и остарели, наподобява, оръжията могат тъкмо да ударят укрепленията или бронираните транспортни средства на врага.

A kакво има да приказваме за съвременните артилерийски системи с управляеми муниции.

Руската войска има разполагаем да вземем за пример най-новата самоходна артилерийска установка (САУ) „ Коалиция Сухопътни войски “, само че до момента не са създадени толкоз доста от тях.

Но от това, с което разполага допълнително, са самоходните оръдия 2С7 “Пион ” с диаметър 203 мм и самоходни минохвъргачки 2С4 “Лале ” с диаметър 240 мм.

Тези ужасни оръжия, които имат голяма разрушителна мощ, съчетани с дронове, които дават акуратност при пукотевица, внезапно се трансфораха в сегашното и бъдещето на самоходната артилерия.

Самоходната минохвъргачка 2S4 Tyulpan е създадена от експертите на завода Uraltransmash през 1971 година, а самоходното оръдие 2S7 Pion на завода Киров в Ленинград се появява през 1975 година

Първата артилерийска система стреля на 30 км, а втората – на 50 км. Тоест те стрелят надалеч оттатък хоризонта, който е на разстояние към 5 километра от човек, изравен на еднакъв терен.

В допълнение, масата на експлозива в снаряда Pion е два до три пъти по-голяма от тази на снарядите на НАТО 152 и 155 мм.

Съвременните технологии за произвеждане на снаряди могат да доведат обсега на пукотевица до 70-90 километра.

Това ще даде на артилерийските системи безусловно предимство – нито едно оръдие не може да стреля толкоз надалеч до момента в света.

Точността на ударите се обезпечава от дронове, което ще разреши унищожаването на врага на недостъпни за него дистанции.

Предимството на артилерията е, че е невероятно да се прихванат нейните снаряди, за разлика от ракетите и дроновете-камикадзета.

В случая с божурите и лалетата голям плюс е фактът, че това са самоходни оръдия, които могат бързо да трансформират позициите си, без да попадат под ответни удари.

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР