Само през първите 4 месеца на 2023 г. са установени

...
Само през първите 4 месеца на 2023 г. са установени
Коментари Харесай

Само за 4 месеца: Над 600 души са хванати зад волана след употреба на алкохол и наркотици

Само през първите 4 месеца на 2023 година са открити над 600 души, които са карали след приложимост на алкохол или наркотични субстанции, демонстрират данните на пътна полиция.

Столичната община подарява на Министерство на вътрешните работи 200 бързи теста за опиати като превантивна мярка в навечерието на баловете.

Това съобщи ръководителят на СОС Георги Георгиев по време на събитие, част от акцията " С избистрен разум зад кормилото ".

Целта е да се подсети на младежите какъв брой е значимо да се кара в трезво положение и без приложимост на наркотични субстанции, както изисква законът и тяхната лична сигурност. На полигона на НСА " Васил Левски " се организира проява на алкоочила, замерване на експедитивност на реакциите, тестване на алкохолно наличие посредством еднократни проби и автоматизиран газанализатор, както и демонстрации за преден удар и симулатор за катурване при рисково транспортиране на зрелостници.

Вътрешният министър предложи пакет от ограничения, свързани с сигурността на пътя и домашното принуждение

„ От началото на годината до края на април в София са хванати 314 водачи, използвали наркотични субстанции, 370 са водачите зад кормилото след приложимост на алкохол, хванати от екипите на пътна полиция. Изключително тревожна е наклонността по тази причина ние взехме решение и даряваме 200 бързи теста за опиати на Министерство на вътрешните работи като една от следващите ограничения. По отношение на сигурността, ние се радваме на дванадесетокласните и им пожелаваме доста триумфи. Имат право да честват, само че дано това не става в нарушаване на разпоредбите “, разяснява ръководител на СОС Георги Георгиев.

Той прикани зрелостниците да се вслушват в думите на футболиста Димитър Барбатов. Вчера той насочи следващо обръщение към тях от ефира на bTV.

Футболистът реагира остро на пътя, когато вижда юноша, излязъл от прозореца на кола с балон с божествен газ в ръка
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР