Само през месец май най-новият модел на Honor – Magic4

...
Само през месец май най-новият модел на Honor – Magic4
Коментари Харесай

Honor Magic4 Lite се предлага на специална цена през май на A1.bg

Само през месец май най-новият модел на Honor – Magic4 Lite, е разполагаем на специфични цени в онлайн магазина на A1.bg.

Смартфонът е най-новото попълнение в палитрата артикули на Honor, което съчетава налична цена с главните характерности на флагманите от серията.

Сред другите преимущества на Honor Magic4 Lite е и фактът, че смарт телефонът е съчетаем с мрежата от пето потомство 5G ULTRA на А1, което дава опция на потребителите да се любуват на неограничени скорости на сърфиране и съгласуваност.

Honor Magic4 Lite е наличен във всички магазини на А1, само че за потребителите, които го закупят посредством онлайн магазина на А1 през май, има специфична оферта - цена в брой от 169.99 лева или на погашение от 11.99 лева на месец с проект Unlimited Ultra от А1. Те ще получат новия наличен модел на Honor и в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+.



Honor Magic4 Lite разполага с огромен 6.81-инчов IPS LCD екран с адаптивна периодичност на освежаване от 120Hz и 2388 x 1080 резолюция. Смартфонът идва с осемядрен Qualcomm – Snapdragon 659 процесор и обезпечава 128 GB вградена и 6 GB RAM памет.

Батерията има алтернатива за бързо зареждане от 66W и е с релативно огромен потенциал от 4 800 mAh. Моделът разполага с лицензирана версия на Android 11 и поддържа всички функционалности на платформата на Гугъл.



Основната камера е тройна, като включва 48 MP главен датчик и бленда f/1.8, 2 МР макрокамера с бленда f/2.4 и 2 МР датчик за дълбочина с бленда f/2.4. Селфи камерата е 16 МР. Устройството е с читател на пръстови отпечатъци за спомагателна сигурност и опция за потребление с две SIM карти. Honor Magic4 Lite се предлага от А1 в цвят „ среднощно черно “.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР