Само преди седмица стана ясно, че в предаването на БНТ

...
Само преди седмица стана ясно, че в предаването на БНТ
Коментари Харесай

Кой заменя Мария Андонова в 100% будни

Само преди седмица стана ясно, че в предаването на Българска национална телевизия " 100% будни " ще има промени. А точно, че Мария Андонова слиза от екран и към този момент няма да партнира на Стефан Щерев.

Но не щеш ли единствено няколко дни по-късно разбираме, че Щерев ще има нова екранна половинка. Това ще бъде актрисата Надя Иванова , оповестяват от националната телевизия.  

Тя е позната от емблематичното светско шоу " Елит ". Надя Иванова и Стефан Щерев ще продължат да развличат феновете с любопитни полемики в сферата на науката, културата, медицината, здравословния метод на живот и развлеченията всеки работен ден от 9:20 ч. до 11:00 ч.

" Много съм щастлива, че се завръщам в Българската национална телевизия, при това като водеща на едно от обичаните ми излъчвания ", споделя Иванова за новото предизвикателство пред нея. Допълва също, че няма да се пробва да замести Мария Андонова, тъй като си дава сметка, че феновете са се привързали към нея, а ще се постарае да внесе друга светлина в предаването.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР