Само преди седмица Раджийв Рам спечели Nitto ATP Finals с

...
Само преди седмица Раджийв Рам спечели Nitto ATP Finals с
Коментари Харесай

Хаос в Twitter след отпадането на САЩ от Купа Дейвис: Защо Рам не игра?


Само преди седмица Раджийв Рам завоюва Nitto ATP Finals с Джо Солсбъри, изкачвайки се до №3 в света.

Когато четвъртфиналът сред Съединени американски щати и Италия от Купа Дейвис стигна изненадващо до мача на двойки и всичко зависеше от тандемите на двата тима, американските почитатели можеха да се осланят на умел експерт във форма. А дали?

Рам не попадна в селекцията, а на негово място излезе Томи Пол и американците отстъпиха на опитната италианска двойка Фонини/Болели, отпадайки от конкуренцията.

Twitter полудя. Раджийв написа „ Как ви върви Деня на благодарността? “, а изявленията започнаха да летят една след друга, като даже тенисистите от тима на Съединени американски щати се включиха в някои грозни полемики.

Самият Солсбъри написа след края на дуела „ Само в случай че американците имаха някой по-добър на двойки… А, чакай? “, до момента в който 27-годишният канадец Брейдън Шнур, който бе №92 в света преди два сезона, добави:

„ Вижте играчите в тима – погледнете егото, което имат. Достатъчно умни сме, с цел да подредим пъзела. Съчувствам на Раджийв, превъзходен състезател и още по-добър човек. “

Най-краен от изгубилия тим бе точно Томи Пол, който размени ветерана. При това съ серия изявления.

„ Очевидно сте нямали Tennis TV в мазето на родителите си по време на шампионата в Глазгоу… Независимо дали е №1 или №100 в света, той изпитва усложнения против играчи на сингъл сред №1 и №8000 – няма значение дали ги среща на сингъл или двойки, “ написа той по адрес на Рам.

„ Толкова е готино да наблюдаваш по какъв начин хора, които не са и в никакъв случай не биха били капитани за Купа Дейвис се държат все едно са такива в Twitter. #пишетеотмазатанародителитеси “, добави още той.

Разгорещено стана и под обявата на Шнур. Пол разяснява с „ Брейдън, какво общо имаш с тениса “, до момента в който Фриц добави: „ Моля те посочи по какъв начин „ егото “ ми е изиграло роля в избора на тима, Брейдън “.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР