Само преди седмица новината, че Джиджи Хадид и Леонадро Ди

...
Само преди седмица новината, че Джиджи Хадид и Леонадро Ди
Коментари Харесай

Джиджи Хадид - по-бляскава и секси отвсякога

Само преди седмица новината, че Джиджи Хадид и Леонадро Ди Каприо излизат прекоси цялото земно кълбо. На фотоси, които Daily Mail разгласява, се вижда по какъв начин двамата си прекарват повече от добре в компанията един на различен. В уютна конюнктура те водят съкровен диалог, до момента в който Лео протяга ръката си към Джиджи.

Кадрите са снимани по време на афтърпартито на Седмицата на модата в Ню Йорк, проведено в Casa Cipriani в Сохо от приятелите на артиста Ричи Акива и Дарън Дзиенчол.

По-рано тази седмица голям брой източници на PEOPLE, показаха, че двойката излиза дружно. А Лео " несъмнено преследва Джиджи ".

Въпреки това, не можем да потвърдим, че двамата имат връзка. Нито един от тях към момента не е приказвал по тематиката и връзките посред им. Но пък сигурно можем да потвърдим все по-успешната кариера на модела.

В момента Джиджи Хадид е фокусирана върху работата си.

Хадид дефилира на подиума по време на ревюто на Tom Ford на Седмицата на модата в Ню Йорк. Тя прикова погледите на гостите на събитието с невероятната си блестяща визия, въодушевена от 70-те.
 Снимка 588279
 

Сребристо-зелената рокля с пайети обрисува тялото ѝ, а смела цепка от едната страна открива стройните ѝ бедра. По пътеката тя мина с тъмни обувки на платформа, а до момента в който върви великански блестящи обеци се полюшват към лицето ѝ. Обемни къдрици и опушен грим съвършено приключват визията ѝ.
 Снимка 588280
 

Джиджи Хадид дефилира след сестра си Бела Хадид, която също бе облечена в сходен дизайн рокля - цялата в искра, подчертаваща извивките ѝ.
 Снимка 588278
 

А Джиджи наподобява има значими занимания и отвън Седмицата на модата в Ню Йорк. Моделът започва своята дебютна линия облекло, Guest in Residence. Тя стана и горделив собственик на премията Daily Front Row за фешън съдействие на годината дружно с приятелката си Франческа Айело. Двете бяха отличени за своята линия Frankie`s Bikinis.

Така, до момента в който Джиджи Хадид работи крепко, с цел да развива кариерата си - Леонардо Ди Каприо прекарва време с другари, като неотдавна беше забелязан да кара велосипед в Манхатън. Наското той и бившата му половинка Камила Мороне прекратиха 4-годишната си връзка, която държаха надалеч от светлината на прожекторите. За първи път публично като двойка се демонстрираха по време на Оскарите през 2020 година Същата година Хадид и Зайн Малик посрещат първото си дете, само че през октомври 2021 година поставят завършек на връзката си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР