Само преди седмица бе представен смартфона Smartisan R1 с възможност

...
Само преди седмица бе представен смартфона Smartisan R1 с възможност
Коментари Харесай

Камерата в смартфона Smartisan R1 с цена почти $1400 твърде лесно се надрасква

Само преди седмица бе показан смарт телефона Smartisan R1 с опция за разширение на паметта с 1 TB и с цена съвсем $1400. Но за това малко време бе открит сериозен минус.
Оказа се, че главната камера на новия смарт телефон е покрита със закаленото стъкло Gorilla Glass 3, което от горната страна има оптично покритие, а не със сапфирно стъкло, както е при множеството флагмани. Именно това оптично покритие се надрасква доста елементарно.



Като резултат, камерата на смарт телефона Smartisan R1 прекомерно елементарно се надрасква. Това бе доказано от огромния брой фотоси, оповестени от ядосаните консуматори на новото мобилно устройство.



Може би е добра вест, че производителят заяви, че е подготвен гратис да в профил това недовиждане. Само че за безплатния ремонт притежателите на Smartisan R1 би трябвало да го изпратят в Китай и по-точно в завода на производителя в Пекин. Не е е обяснено какво ще се подменя. Дали просто остарялото покритие ще бъде сменено с ново или ще бъде сложено сапфирно покритие на главната камера на Smartisan R1.

Тази специфичност е присъща единствено за модела Smartisan R1. С излезлият преди половин година Smartisan Nut Pro 2 всичко е наред.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР