Само преди няколко месеца, през август, разбрахме, че след катастрофа

...
Само преди няколко месеца, през август, разбрахме, че след катастрофа
Коментари Харесай

Излезе аутопсията на Ан Хеш - тъпкана с кокаин и канабис

Само преди няколко месеца, през август, разбрахме, че след злополука е умряла актрисата Ан Хеш. Първоначално тя е била откарана в болница и интубирана, само че в следствие лекарите са установили гибелта ѝ.

През миналите месеци не се знаеше какво е предизвикало злополуката, при която актрисата се е блъснала с колата си в къща в Лос Анджелис. Но американските медии оповестиха, че след направената аутопсия към този момент има резултати, които демонстрират, че Хеш не е била под въздействието на опиати сега на случая.

Кръвните проучвания при постъпването ѝ болничното заведение обаче са посочили съществуването на бензоилекгонин, който е неактивен метаболит на кокаина. Това значи, че в предишното тя е употребявала кокаин, само че няма общо с злополуката.



В урината ѝ пък са открити канабиноиди, което също значи, че е употребявала канабис, само че те не са били открити в кръвта ѝ, затова не е била под въздействието на опиата при злополуката.

В последна сметка излиза наяве, че Ан Хеш може и да имала допир до кокаин и канабис, само че сега на съдбовната злополука не е била под въздействието на опиати. И до момента в който не се знае каква е повода актрисата да катастрофира, е ясно какви са аргументите за гибелта ѝ.

След случая се е разразил пожар, а изгарянията на Ан Хеш са били толкоз съществени, че са попречили на тялото ѝ да всмуква О2, което е довело до мозъчна гибел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР