Само преди месец вестник Дели мейл“ започна статия, посветена на

...
Само преди месец вестник Дели мейл“ започна статия, посветена на
Коментари Харесай

Какъв е имиджа на България сред британските туристи?

Само преди месец вестник „ Дели мейл “ стартира публикация, отдадена на страната ни, с констатацията, че с евтини като чипс заведения за хранене, курорти и хотели, България е известна като ваканционна дестинация, която предлага отлично съответствие цена/качество.

И макар, че публикацията е позитивна и демонстрира 19 спиращи дъха фотографии остави усещането, че има още върху какво да се работи за имижда ни измежду английските туристи.

Според националната ни статистика през 2022 година 366 492 жители на Обединеното кралство са посетили България, като пикът е бил през месец юли с близо 70 000  британци прекосили границата ни, написа БТВ.

Туроператор номер две на английския пазар " Джет ту холидей " заяви, че чака близо 30 на 100 растеж на английските туристи на пазар България за 2024 година, като с това броят им ще доближи равнищата преди пандемията, почнала през 2020 година.

Английската организация на туроператорите – ABTA, която има над 4300 членове тук, взе участие с диалози за това по какъв начин да се засилва рекламата сред професионалната организация и българските туроператори.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР