Само преди месец Google съобщи, че планира да предложи начин

...
Само преди месец Google съобщи, че планира да предложи начин
Коментари Харесай

Игрите за Android ще са достъпни и за компютри с Windows

Само преди месец Гугъл заяви, че възнамерява да предложи метод игрите за Android да бъдат налични и през компютър с Windows, а в края на тази седмица стана ясно, че към този момент започват първи бета проби в това направление.

Гугъл Play Games е името на приложението, посредством което ще можем да подкараме обичаните си мобилни игри и на компютъра, освен това без да губим напредъка, реализиран през телефона. 

Все още не е ясно каква тъкмо е технологията, посредством която Гугъл прави това допустимо, само че по-важното за нас е, че към този момент ще имаме опция да превключваме от едното към другото устройство без проблем. 
 Снимка 560928
Източник: Google Play

За да се подтикват повече хора да се възползват от Гугъл Play Games, ще бъдат въведени специфични точки (Play Points), които ще се натрупат, когато играем андроидска игра през компютъра си. 

Не се прецизира защо ще тяхното приложение, само че допускаме, че ще можем да ги използваме по някакъв метод в Play Store или в самите игри. 

Първите игри, които ще са налични по време на бета тестванията, са Mobile Legends, Summoners War, State of Survival и Three kingdom Tactics.

Засега тестванията са затворени и са лимитирани единствено до Хонконг, Южна Корея и Тайван, само че чакаме в идните месеци Гугъл Play Games да стане налично и за повече пазари, имайки поради скоростта, с която Гугъл развива този план.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР