Само преди месец Даяна Ханджиева и нейният любим Кристиян Ставрев

...
Само преди месец Даяна Ханджиева и нейният любим Кристиян Ставрев
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева за сина си: На ръба съм!

Само преди месец Даяна Ханджиева и нейният обичан Кристиян Ставрев станаха родители за първи път. На бял свят се появи сина им Антони, който актрисата разказва като „ разбъркан вид бебе ”.

„ Понякога е доста спокоен, само че има моменти, в които съм на ръба, тъй като не знам какво желае и по какъв начин да му оказа помощ, когато се разплаче и не разбирам повода за този плач, аз стартирам да изпадам в суматоха ”, споделя младата майка.

„ Това са моментите, в които ми е най-трудно ”, добавя Даяна. В сложните моменти от майчинството актрисата не желае препоръки от бабите, а се допитва до книги, или до Google. „ Бабите си дават своето мнение, само че методът, по който те са ни отгледали, е по-различен от този, по който ние в този момент отглеждаме децата си ”, споделя Ханджиева за това от къде черпи познания за развъждането на сина си.

Даяна също по този начин признава, че с половинката й доста мъчно са избрали име на детето им. „ Реално го избрахме три дни откакто се роди. Ние не знаехме по какъв начин ще се споделя, макар че си пристигна с името, на 6-ти декември. Не сме традиционалисти и не го кръстихме на баби и дядовци.

Избирахме име по доста критерии. Антони ги покри всичките ”, споделя актрисата за името на сина си. Едно от условия за име на малчугана било Даяна и Кристиян да не познават противен човек с сходно име.

Източник: btv.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР