Само преди два-три месеца за смартфона Huawei Mate 10 Pro

...
Само преди два-три месеца за смартфона Huawei Mate 10 Pro
Коментари Харесай

Huawei Mate 10 Pro: официални снимки с безрамковия AMOLED екран

Само преди два-три месеца за смарт телефона Huawei Mate 10 Pro съвсем нищо не бе известно, само че през последните няколко дни се появи значително информация за този телефон, анонсът на който е разгласен за 16 ноември тази година.
Днес в уеб-пространството се появиха нови фотоси на Huawei Mate 10 Pro , създател на които съгласно изтеклата информация, е самата компания Huawei.



Резолюцията на тези фрагменти не е доста висока и не могат да се виждат дребните елементи, само че някои особености на Huawei Mate 10 Pro въпреки всичко се виждат. Екранът на телефона е AMOLED и съгласно фотосите, заема към 90% от предния панел.



Вижда се, че корпусът на смарт телефона е железен, като на задния панел е сложена двойната камера на компанията Leica, с която Huawei има съглашение. Виждат се скенерът за пръстови отпечатъци, двойната светодиодна фотосветкавица и още някакъв датчик, който към този момент е незнаен.

Според тази информация, Huawei Mate 10 Pro ще има 5,9-инчов екран без странични рамки, който се назовава EntireView. Съотношението на страните е 18:9, а резолюцията, съгласно тези данни е 2880х1440 пиксела. Ще се употребява 8-ядреният топ-процесор HiSilicon Kirin 970. Очаква се телефонът да се продава с EMUI 6.0, основан на Android 8.0 Oreo.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР