Само преди два дни беше най-щастливият ден в клана Михайлови.

...
Само преди два дни беше най-щастливият ден в клана Михайлови.
Коментари Харесай

Какво се случва?! Мария Петрова с груб коментар за бебето на Ники Михайлов и Николета! Боби мълчи като риба!

Само преди два дни беше най-щастливият ден в клана Михайлови. Тогава Николета Лозанова роди дребната Борислава и в случай че за нея това е второ дете и втора щерка, то за Ники Михайлов е първородното отроче, както и първото внуче на Боби Михайлов. Не е нужно отново да повтаряме, че този ден би трябвало да е незабравим за всички Михайлови, които да демонстрират наслада.

Е, те освен не " скачат възторжено ", само че и реакциите им са повече от странни. Таткото Ники мълчи и не обелва и дума, въпреки да знаем, че още вечерта е почерпил съотборници и другари в столично заведение. Дядото Борислав Михайлов, на който е кръстено бебето, си е изключил телефона или го затваря, щом го потърсят публицисти за честито. Поне едно " благодаря " може да се каже, нали, няма да те питат за БФС...

Най-нетипична и даже груба бе реакцията на дамата на Боби Михайлов - Мария Петрова. Златното момиче, което постоянно е било слънчево, общително и дружелюбно, в този момент потресе. " Да, благодаря ви за пожеланията, само че няма да приказвам и да разясня каквото и да било " - внезапно отсече Мария Петрова и завърши диалога.

Дума не обели и майката на Николета - Еридина Лозанова, което също не е типично. На всички тях желаеха да честитят бебче, не да ги карат да спрат войната в Украйна, само че реакциите им са сходни.

Дано всичко с Николета и бебето е наред!

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Николета Лозанова Ники Михайлов Мария Петрова Боби Михайлов Борислав Михайлов войната в Украйна бебе Борислава
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР