Само преди дни стана ясно, че Глория е дала положителен

...
Само преди дни стана ясно, че Глория е дала положителен
Коментари Харесай

COVID-19 вкара Глория в болница! Певицата - на участие навръх Коледа, спазени ли са мерките?

Само преди дни стана ясно, че Глория е дала позитивен резултат на теста за COVID-19. " Никой не може да ме накара да спра да се усмихвам и да имам вяра в хубавите неща,които предстоят! ", написа Глория, откакто разгласи новината. Въпреки това обаче вирусът се оказа твърдоглав и при нея се е наложила хоспитализация. 

Виж още: Глория с положителен тест за Covid-19 и мощни думи: " Видяхме същинските лица на доста хора "

" Мислех, че ще се оправя сама и с това, само че не съумях! От през вчерашния ден съм на лекуване във ВМА. Не се бавете, тъй като всеки час е от голяма важност и всичко се развива доста бързо! Бог и лекарите да ми оказват помощ ", написа преди часове Глория в Instagram. 

Всъщност на 29 декември певицата разгласи, че за първи път от 20 години насам няма да работи на Нова година, като по-късно стана ясна и повода. Именно за новогодишната нощ Глория е имала ангажимент в хотел по морето. Припомняме ви, че макар че заведенията за хранене, клубовете и питейните заведения останаха затворени за празниците, заведенията за хранене на хотелите можеха да работят, само че до 22 ч. 

Виж още: Раздели 2020: Звездните БГ връзки, които вечно останаха в предишното! Или най-малко към този момент

Четири дни по-рано обаче Глория е имала друго присъединяване - в хотел край Пловдив. Под фотографията нагоре почитател на певицата ѝ благодари, че е споделила Коледа с гостите на въпросния хотел. " Беше невероятна и направи вечерта запаметяваща се и специфична ", написа тя. 

Виж още: Звездните ваканции на 2020: Къде почиваха родните звезди в тази странна година

Дали става въпрос просто за съвпадане или певицата в действителност се е заразила на присъединяване си на Коледа, няма по какъв начин да разберем, нито пък да твърдим. Но пък от РЗИ и регионалния медицински щаб са безапелационни, че от към този момент изтритите клипове от присъединяване се виждало, че предписанията за 50% потенциал на заведението и дистанцията сред изпълнителя и публиката са спазени.

Изображение: https://www.instagram.com/gloria_bulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР