Само преди дни Манчестър Юнайтед обяви привличането на вундеркинда Амад

...
Само преди дни Манчестър Юнайтед обяви привличането на вундеркинда Амад
Коментари Харесай

Солскяер: Смятам, че Диало ще дебютира през този сезон

Само преди дни Манчестър Юнайтед разгласи привличането на вундеркинда Амад Диало Траоре от Аталанта в договорка на стойност 25 милиона, само че можеща да доближи до 40 с разнообразни бонуси. Младокът бе контрактуван през октомври, само че трябваше да изчака да бъдат оправени всички документи и да получи виза, с цел да може прекосяването да стане публично. Крилото се появи за пръв път бе въз основата на “червените дяволи” два дни и към този момент тренира с първия отбор.

Great to see you settling in,
— Manchester United (@ManUtd)
Мениджърът Оле Гунар Солскяер също похвали новото си попълнение и изясни, че той ще получи нужното време за акомодация и няма да се избързва с внедряването му в първия тим. В сходна обстановка в и различен състезател, който бе притеглен през октомври, а точно Факундо Пелистри, който тренира с момчетата на норвежеца, само че играе за аварийния тим.

“Амад Диало към този момент е с първия тим. Той е трогателен гений и ние ще му осигурим нужното време (за адаптация). Той е в един от най-хубавите клубове, в които да развие цялостния си капацитет. Амад може напълно скоро да бъде и част от състава за някой мач. Мисля, че той ще дебютира през този сезон,” декларира Солскяер пред норвежкия Dagbladet.
Премиър лийг 19 кръг, неделя 17 януари  Ливърпул 18:30предстои  Манчестър Юнайтед

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР