Само преди дни бе погребан любимецът на зрителите от хитовия

...
Само преди дни бе погребан любимецът на зрителите от хитовия
Коментари Харесай

Още не е изстинал!Започнаха да рушат имението на Матю Пери за 6 милиона долара

Само преди дни бе заровен любимецът на феновете от хитовия сериал „ Приятели “ Матю Пери

Актьорът бе заровен в стеснен фамилен кръг, като на опелото са участвали и сътрудниците му от сериала.

Той си отиде на 54 години в края на предишния месец. Бе открит мъртъв в джакузито си в дома си в Лос Анджелис.

А в този момент, единствено дни след погребението, служащи били забелязали да громят дома му, оповестяват американски издания.

Те унищожавали тревата към басейна, в който бе открит мъртъв артиста. Екипът наподобява ще унищожи и басейна. Причината била, че той подухва тъжни мемоари на фамилията на умрялата звезда.

Пери купува тази къща за шест милиона $ преди шест години. Преди това той продава мезонета си в центъра на Лос Анджелис, както и имението си на плажа на Малибу, с цел да си купи „ по-малък “ дом. Вилата му била обичана и той прекарвал доста от времето си в нея.

Публикуваха и смъртният акт на артиста. От него излиза наяве, че в кръвта му не е открита дрога, нито алкохол. Смъртта му не е била породена от свръхдоза болкоуспокояващи и антидепресанти, стана ясно от предварителни токсилогични проучвания на натрупа му.

Остава мистерия от какво е умрял артистът и дали гибелта му не е била поради обир. В последните години той се бореше със зависимостта си към наркотични субстанции и алкохол,

като даже издаде автобиографична книга за своите „ демони “. Малко преди да почине пък основава фондация, с цел да оказва помощ на хора в неговото състояние.

Източник: Телеграф

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР