Само преди ден поп-фолк изпълнителят Константин притесни сериозно своите фенове,

...
Само преди ден поп-фолк изпълнителят Константин притесни сериозно своите фенове,
Коментари Харесай

Дрога? Херния? Витамини? Фънки каза истината - ето защо Константин е в болница!

Само преди ден поп-фолк изпълнителят Константин тормози съществено своите почитатели, като разгласява фотоси от болнично заведение. От тях стана ясно, че е признат в болница по неотложност, само че не и какво е наложило хоспитализацията.

Виж още: Мария Илиева си сподели голото бременно коремче, трогна с обръщение

Изписаха се някои грозни клюки, свързани със неразрешени вещества, само че истината пристигна от близкия другар на Константин, Фънки. По думите му той си е " правил нещо на ръката ", само че и съобщи, че не схваща и не може да каже с акуратност. " Константин е направил някои здравословни загрижвания за себе си. Той не се стопира, малко е обърнал внимание на себе си и здравето. Коцето е доста здрав организъм, усеща се доста добре. Чакам го с неспокойствие ", добавя още Фънки, представен от " България през днешния ден ". 

Виж още: Тяна от " Един за различен " с прочувствено обръщение и коя звезда от " Откраднат живот " е родственик на Иво 

Според " Монитор " пък Константин е бил на вливка на коктейл от минерали и витамини - нова и съвременна технология за подмладяване и възобновяване, на която се подлагат топ спортисти като Роналдо и Меси. Изданието прецизира, че такава процедура коства към 15 хиляди лева. 

Виж още: Съдът реши и разведе Орхан Мурад и Шенай! Двамата обаче към момента разделят един дом 

Други клюки гласяха, че му се е наложило преливане на кръв, а трети твърдяха, че още веднъж има проблеми с хернията, която оперира преди година. 

Изображение: https://www.instagram.com/funkalito/
https://www.instagram.com/konstantin_official7/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР