Само преди ден Костадин Костадинов-основният опонент за кмет на град

...
Само преди ден Костадин Костадинов-основният опонент за кмет на град
Коментари Харесай

Костадин Костадинов, основният опонент на Иван Портних в град Варна, на Местните избори за кмет 2019, продължава да настоява за дебат: Иване, пробвай се с мен! Ако ти стиска!


Само преди ден Костадин Костадинов-основният конкурент за кмет на град Варна вМестни избори 2019 година, насочи покана за спор към сегашния кмет Иван Портних.

Традиционно не получи отговор на поканата си. Това да не дава отговор на въпросите на жителите и общинския съвет ецеленасочено държание на сегашния кмет. Той заобикаля срещи с хората и интензивно се крие по коридорите наoбщината, с цел да не бъде открит от осведомените с делата му. Така безшумно и скрито ръководи Варна, ограбвайки я.

Задкулисни покупко-продажби, съмнителни планове, недобро качество при осъществяването, което постанова чести поправки и още иоще средства. Само преди три години беше извършен ремонт, освен това единствено непълен, на Аспарухов мост. Днес той още веднъж е в неприятно положение. Бяха дадени повече от 40 млн. лева за закупуване на Дупката в центъра на Варна, което се трансформира в най-скъпата имотна договорка в България, при цени на квадратния метър надхвърлящи тези в Манхатън, Ню Йорк. Костадинов и неговият сътрудник общински консултант Григор Григоров тогава апелираха тази корупционна договорка, само че Варненският административен съд отсъди в техен ущърб. Реконструирането на разрушеното от наводнението в Аспарухово дере се направи по този начин, че на процедура може да провокира ново злополучие в квартала, освен това след платени повече от 11 млн. лева за „ укрепването “ му.

Като цяло нецелесъобразното потребление насредства и заплащането на в пъти по-висока цена, трансформират градската среда във финансов донор за персоналните бюджетина ръководещите. Ограбването на града е реалност, безнаказаността към властимащите и неналичието на отговори навъпросите я затвърждавати трансформират в очевидно и безочливо мародерство, по отношение на жителите на Варна.

Това е повода водачът на партия Възраждане Костадин Костадинов да не стопира да провокира, повсевъзможни способи Иван Портних, провокирайки го да се впусне в очевиден, открит, обществен спор с него. Портних от своя страна, оставя без отговор многочислените предложения на съперника си, заобикаля диспути или се впуска в такива, които наподобяват по-скоро на другарска среща. Недостойна постъпка на човек, който има какво да крие.

Костадинов, обаче е несклоняем с корупцията в града, не положителното качество на живот, ниските заплати, кражбите, злоупотребата с власт и доста други феномени в Морската ни столица. Като водач на партия Възраждане той въвлича българи обединили се от една съществена цел - съхраняването на българския народ. Личности работещи непринудено и безплатно в интерес на българската национална идея.



Костадинов е човек от народа, който е следван от други хора не тъй като заплаща с общински пари, а тъй като има идея, още веднъж да трансформира Варна в разрастващ се град с произвеждане, индустрия и занаят за хората. Стремежът му към реализиране на благоденствието на варненци е дейна позиция на Костадинов непрекъснато, а освен по време на предизборна капания. Срещите му с хората и работата за тях са всекидневие на една очевидна, почтена и открита персона.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

*Платена обява

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством Фейсбук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР