Само пред годеницата на един от задържаните за контрабанда разказа,

...
Само пред годеницата на един от задържаните за контрабанда разказа,
Коментари Харесай

Годеницата на един от задържаните за контрабанда пред NOVA: Мислите ли, че едно момче на 30 г. може да раздава постове в държавата

Само пред годеницата на един от арестуваните за контрабанда описа, че бъдещият ѝ брачен партньор Стефан и татко му Марин Димитров са съдействали на службите при акцията предходната седмица.

„ След огромно претършуване, задържаха Стефан, след което разбрах, че Марин Димитров е бил също арестуван. Изпаднах в огромен стрес, защото знам, че Стефан не е в съвършено здраве. След това научих, че те са ги откарали ”, описа Виктория.



По думите ѝ Стефан и татко му даже сами са дали на проверяващите и паролите за отключването на телефоните им. Смята, че в изтеклите фотоси на двамата мъже с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и с някогашния вътрешен министър Бойко Рашков няма закононарушение.

„ Мислите ли, че в случай че някой иска да крие нещо и се тормози, ще държи тези фотоси в телефона си. Още, когато служителите на реда влязоха, ние предадохме телефоните и съдействахме за кода и отключването им. Няма нещо, което желаеме да скрием ”, акцентира годеницата на един от арестуваните.



И споделя, че фамилията ѝ се употребява за политически игри: „ Не желая да бъдем използвани като средство за политически игри. Да, появиха се фотоси. Аз не виждам нищо неприятно в това хора да се снимат с други. Всичко ни взеха, безусловно нищо не крием ”, сподели още Виктория.  

На въпрос на NOVA дали приятелят ѝ Стефан е „ кадрувал ” в митниците и Министерство на вътрешните работи, тя отговори: „ Мислите ли, че едно момче на 30 година може да раздава постове в тази страна. Той постоянно е имал склонността да преувеличава нещата ”.



От събота Марин Димитров е в „ Пирогов ”. „ Нямам информация за него. Единствено влизат и излизат някакви служители на реда с много жестоко отношение. Искам да схвана какво се случва с този човек, той е самичък. Той е вдовец ”, уточни Виктория.

Другите двама упрекнати с него – синът му Стефан и шефката на митниците Петя Банкова, са в ареста.



Междувременно пред Министерския съвет се организира митинг на гражданското придвижване БОЕЦ. Недоволството е под надпис „ Оставка на Главчев и Калин Стоянов за почтени избори ”.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР