Само пред bTV разкази от първо лице за живота и

...
Само пред bTV разкази от първо лице за живота и
Коментари Харесай

"Трошачи на кости" - дрога, грабежи и проституция: Само пред bTV разкази за Иво-Ел Булгаро от първо лице

Само пред bTV разкази от първо лице за живота и личността на Иво–Ел Булгаро - мъжът, за който се счита, че е водач на българската мафия в Испания. Преди дни той беше арестуван поради изнудване на някогашен шеф на футболен клуб Севиля.

Истинското му име е Бейхан Рафи. Той е роден през 1976 година в Балчик, само че фамилията му се мести да живее в село Професор Иширково.

Иво „ Ел Булгаро “ се счита за водач на българската мафия

„ Добър човек. Много прекрасен. Не, че е моето момче, но доста прекрасен. Работи, това е “, сподели майка му Бедрие Рафи.

Преди 30 години Бейхан отпътува на отмора в Испания и остава да живее покрай Мадрид. Там той е прочут като Иво-Ел Булгаро.

„ За него знаем, че има доста положителни другари, можем да кажем – войска от бандити “, съобщи Франсиско Барросо, който е публицист, юрист и криминалист.

Мъжът не е арестуван; следата е обсъждана с проверяващите, загатна Цветанов

Франсиско Барросо е единственият публицист, който се е срещал и е взимал изявление от българина.

„ Беше едно изявление, само че с избрани правила – не можех да го фотографирам нито на видео, нито на фотоси “, сподели той.

Според испанските медии Иво-Ел Булгаро е притежател на дискотека. Самият той твърди, че има охранители и се занимава със сигурността на нощните клубове.

Здравко Иванов отговарял за вноса на стотици килограми дрога

Барросо сподели, че същинският му бизнес е с опиатите, които се продават в нощните заведения. През годините българинът е задържан няколко пъти по разнообразни прегрешения. За последно белезниците щракват единствено преди няколко дни.

Сега е задържан с членове на своята организация за това, че е изнудвал шеф на футболния клуб Севиля.

Гръцките управляващи не дават данни за самоличността на наказаните

Изнудвачите са желали половин милион $ от името на мексикански картел. Оказва се, че има и други жертви на бандата - предприемачи или мениджъри.

„ Основните причинители са употребявали компании за събиране на задължения под законно прикритие, само че се твърди, че са употребявали противозаконни и насилствени способи за напън върху жертвите си “, съобщи Елиса Револо от Националната полиция на Испания.

При обиски са открити към 15 000 евро в брой, 14 мобилни телефона, шест ножа и две огнестрелни оръжия.

Двойката живеела в микробус в къмпинг

„ Той е доста интелигентен човек. Никога не можеш да го хванеш непосредствено “, сподели Револо.

По наша информация престъпното досие на Иво-Ел Булгаро е дебело. Освен с дрога, през годините се е занимавал с грабежи, управлявал е и противозаконен бизнес с проституция. Още през 2008 година пък в Испания пишат и за бандата му, известна като rompecostillas или безусловно преведено на български – „ трошачи на кости “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР