Само пред bTV говори бабата на полицая, задържан за превоз

...
Само пред bTV говори бабата на полицая, задържан за превоз
Коментари Харесай

Бабата на полицaя, превозвал мигранти: Всеки си плаща за грешките, ще си загуби работата


Само пред bTV приказва бабата на служителя на реда, арестуван за транспорт на незаконни мигранти. Самата тя схваща за случиулото се от нас. По думите ѝ с нищо не е показвал, че нарушава закона.

Бабата на Денислав е била с него няколко часа преди той да излезе и да транспорти и по нищо не е посочил, че следва да направи нещо неправилно.

„ Видях, че светят лампи и няма обувки и по това знам, че е на работа и това е. Вчера си беше тук през целия ден. Сутринта рано, в случай че е излязъл “, споделя Екатерина Борисова, баба на служителя на реда.

23-годишният Денислав Борисов е чиновник на бранш „ Специализирани полицейски сили “ към Столична дирекция на вътрешните работи от две години. Той и фамилията му живеят в Перник. В продължение на месеци той е бил в заплатен, неплатен отпуск и болничен. Последният му болничен изтича на 31 декември 2022 година Първият му работен ден е е трябвало да бъде на 6 януари 2023 година
23-годишен е служителят на реда, превозвал мигранти
Снимка: bTV

Баба му споделя, че даже не е подозирала, че се занимава с трафик на мигранти.

„ Той, който нито пуши, нито пие, даже и бира. Няма опиати, няма такива неща “.

Когато е спрян за инспекция, Денислав е бил с униформа. Не е бил на работа, само че е посочил служебната си карта за да осуети инспекцията. Пред проверяващите служителят на реда е споделил, че не за първи път се занимава с транспорт на и че го прави поради пари.

„ Това, в случай че е станало е в този момент несъмнено, тъй като той другояче щеше да има някаква сума пари. Дори за Коледа му дадох 50 лв. “, споделя Екатерина.

Казва и че не знае Денислав да има финансови усложнения. По думите ѝ той имал един заем за автомобил.

„ Тя е кола втора ръка. Не е нова. Не знам какъв заем е теглил. Всеки си заплаща за грешките. Ще си загуби работата. Дори на Нова година му споделям: „ внимавай, Дени, не си се поддавал на нищо, недей и в този момент. Той не контактува доста “, споделя още Екатерина.

bTV опита да се свърже и с родителите на задържания служител на реда. Не дадоха отговор на телефонните ни позвънявания.

От Министерство на вътрешните работи споделиха, че от столичната дирекция са почнали дисциплинарна инспекция на Денислав Борисов и ще спомагат с всичко належащо. Най-късно в събота ще бъде гледана мярката за неотклонение на служителя на реда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР