Само по себе си, квантовото изчисление не може да постигне

...
Само по себе си, квантовото изчисление не може да постигне
Коментари Харесай

Евроизгледи. Могат ли квантовите компютри наистина да ускорят пътя към нетната нула?

Само по себе си, квантовото пресмятане не може да реализира чиста нула или да „ позволи “ изменението на климата. Но в случай че работим дружно, можем да използваме тази технология, с цел да позволим пробивни зелени нововъведения, написа Ашли Монтанаро.

На COP28 в Дубай международните водачи се събират, с цел да се оправят с климатичната рецесия, в това число степента, в която технологиите и нововъведенията ще играят роля.

Ако желаеме да реализираме упоритостта на чиста нула до 2050 година, тогава би трябвало да въведем всички нововъведения и политически решения, които можем да понесем.

Мащабът на това редовно предизвикателство значи, че то не може да бъде позволено единствено с една единствена иновация — като се има поради това, естествено е да бъдете мощно скептични към всеки софтуерен сребърен патрон, който твърди, че може да „ позволи “ изменението на климата.

Особено естествено е да бъдете скептични към комфортна за фешън думи технология като квантовите калкулации, като някои споделя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР