Само онези от вас, които не ползват TikTok, вероятно не

...
Само онези от вас, които не ползват TikTok, вероятно не
Коментари Харесай

Какво е да имаш половин милион последователи в TikTok: Историята на Мегсън

Само тези от вас, които не употребяват TikTok, евентуално не знаят коя е Мегсън . Профилът на Мегсън е едно от най-ярките, естествени и радващи окото в обществената мрежа. Просто тъй като на Мегсън грам не ѝ пука какво мислят хората, а прави всичко, с цел да се забавлява.

Коя е Мегсън? Тя се споделя Миглена Трендафилова и има над 460 хиляди почитатели в TikTok. Но за разлика от тези инфлуенсъри със същия брой почитатели в Instagram, тя няма бляскав живот . Всъщност Мегсън живее в село Градина и работи в магазин за фураж. Най-готиното е, че тя е същински, същински щастлива.

Мегсън обаче не се усеща известна. Тя се дефинира за един елементарен човек, който снима видеа. Известните, по нейните думи, са хората, които имат бляскав живот. А нейният си бил напълно елементарен. Въпреки това обаче Мегсън извънредно доста се радва, когато прочете в коментар, че е усмихнала нечий ден.

А какво споделя за злобарите? Такива под видеата ѝ не липсват, а хейтът най-често е обвързван с килограмите ѝ. Миглена им припомня, че има огледала в дома си, само че и добавя: " Това са хора, които се пробват да накарат различен човек да се усеща зле, а в действителност самите те са зле. Човек, който е благополучен, няма да тръгне да се занимава с такива неща ".

Всъщност преди да стартира да снима видеа за TikTok на Мегсън същински ѝ е пукало за хейт мненията. Но през днешния ден се възприема такава, каквато е. А на злобарите им споделя доста просто - " като не ме харесвате, не ме гледайте ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР