Само няколко супени лъжици пчелен прашец, добавени към киселото мляко

...
Само няколко супени лъжици пчелен прашец, добавени към киселото мляко
Коментари Харесай

Отслабване с пчелен прашец - и още ползи от консумацията му

Само няколко супени лъжици пчелен прашец, добавени към киселото мляко всеки ден, могат да подобрят метаболизма, да укрепят сърдечния мускул и да предотвратят затлъстяването.

Ако желаете да обогатите диетата си със здравословна естествена хранителна добавка, разгледайте пчелния прашец. Група учени назова пчелния прашец различен здравословен естествен артикул за деца и възрастни. Резултатите от изследването са оповестени от лекарите в здравното списание Nutritions.
 Ако пиете това, в никакъв случай няма да чувствате УМОРА Ако пиете това, в никакъв случай няма да чувствате УМОРА
Преходът от зимата към пролетта нормално ни кара да се чувствате изтощени, лишени от задоволително сила, отпаднали и апатични. Това съ...

Уникалността на пчелния прашец е, че той към този момент е подготвена натурална хранителна добавка, уравновесена по витамини и микроелементи. Например пчелният прашец е подобаващ за обогатяване и възстановяване на хранителната стойност на киселото мляко. Ако вършиме свои лични кисели млека от краве, козе и овче мляко, прибавянето на пчелен прашец към тях ще помогне за възстановяване на усета, мириса и текстурата на самия артикул.

Но най-важното е, че прашецът е богат на субстанции, които форсират метаболизма на мазнините, предизвикват по-бързото намаляване и предотвратяват затлъстяването и неговите последствия за здравето. Учените означават, че пчелният прашец се употребява сполучливо за профилактика и лекуване на доста хронични болести, изключително метаболитни нарушавания. Като ежедневна хранителна добавка, пчелният прашец оказва помощ за поддържане на здравословно тегло.

Освен това, като функционална храна, пчелният прашец може да се употребява всекидневно за отбрана против болести на сърдечния мускул и нездравословното влияние на питателните отрови. Продължителната приложимост на пчелен прашец ще помогне за възстановяване на цялостното здраве: възстановяване на кръвообращението, закъснение на стареенето, повишение на имунитета и повишение на физическата и умствената интензивност.

С какви витамини е богат прашецът и по какъв начин да го одобряваме?
 Пчелен прашец – храна и лекарство Пчелен прашец – храна и лекарство
Много здраве. И доста здраве. От здраве да не се отървеш. Особено по празници тези пожелания особено в България са повече от традицио...

Този натурален артикул е просто склад за мастноразтворими витамини като витамин Е, провитамин А, витамин D и водоразтворими витамини като витамини В1, В2, В6 и С, както и източник на киселини. Пчелният прашец също съдържа микро и макро детайли - натрий, магнезий, калций, фосфор и калий, като цинк, мед, манган, желязо и селен.

Пчелният прашец се приема вътрешно и е подобаващ както за деца, по този начин и за възрастни. Една доза е 3-5 чаени лъжички за възрастни и 1-2 чаени лъжички за деца, защото чаена лъжичка съдържа 7,5 г пъстър прашец. При хронични болести се предлага потреблението на дребни дози пчелен прашец с други медикаменти. Но даже приемането на естествена добавка като пчелен прашец би трябвало да се разиска с Вашия доктор. Особено, в случай че имате реакция на пъстър прашец или хранителни алергии.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР