Само няколко месеца, след като светът надникна онлайн зад завесата

...
Само няколко месеца, след като светът надникна онлайн зад завесата
Коментари Харесай

Rolls-Royce Cullinan направи официалния си дебют в България

Само няколко месеца, откакто светът надникна онлайн зад завесата на новия Cullinan, автомобилът беше показан пред аудитория публично за пръв път в оторизирания сервизен център Rolls-Royce Motor Cars Authorized Service Sofia. Новият Cullinan направи дебюта си в България и също така маркирана и новата публична и влиятелна роля на „ М Кар София “ като оторизиран сервизен сътрудник на Rolls-Royce. Първите клиенти ще получат своя Cullinan през първото тримесечие на 2019 година.
Кръстен на най-големия елмаз откриван до момента, първият високопроходим Rolls-Royce е кадърен да премине всички трудности, с цел да доближи до мечтаната дестинация. Стотици проби на пътя из цялата планета потвърдиха: колата е способна да се оправи с недодялан терен с убеденост. Изтънченото и гъвкаво въздушно окачване се грижи за сигурността на известния Rolls-Royce Magic Carpet Ride на всевъзможни терени, без значение гладки или офроуд. В същото време това е първата кола, която същински дава отговор на „ three-box”дизайна в SUV сегмента. Разделението със стена сред багажната част и пасажерското купе основава oтличително преживяване за пасажера.



Новият 6.75-литров V12 Rolls-Royce мотор с туин тубро развива 563 к.с./420 kW и цели 850 Нютонметра оптимален въртящ миг. Изцяло нова е системата за задвижване на четирите колела, с помощта на която автомобилът преодолява всяко предизвикателство.

И защото е същински Rolls-Royce, Cullinan предлага детайли по поръчка, създадени за другите начин на живот потребности на своите притежатели. Една от най-обещаващите варианти е Развлекателният модул – особено моторизирано чекмедже, в което се обитават оборудването и принадлежностите, необходимиза всяко занятие на притежателя на Cullinan. То се намира в задното поделение на автомобила и може елементарно да се отвори с натискането на бутон. Една от фунцкиите на модула за отдих е Rolls-Royce Cullinan Viewing Suite - единствено с натискане на един бутон в задната част на колата се появяват два елегантни кожени стола и коктейлна маса. Независимо къде пътувате, функционалността Viewing Suite подсигурява допустимо най-хубавото настаняване.



„ Rolls-Royce Cullinan предлага обилие от разкош и отмереност за другояче непредвидима ежедневена кола. Новият автомобил ще отстрани всяка грижа на пътя, осигурявайки на притежателя си, без никакво изпитание, първокласно изжияваване на всички места и при всяко едно пътешестване “, сподели Франк Тиман, шеф „ Корпоративни връзки “ на Rolls-Royce Motor Cars за Централна и Източна Европа.

" Rolls-Royce Cullinan е отговор на потребителските стремежи, който ще сбъдне фантазията им за първокласно офроуд пътешестване. Това е вторият нов Rolls-Royce, който е подложен в напълно алуминиевата рхитектура на лукса. Cullinan е еднообразно съвършен навякъде – в всекидневието, когато карате децата на учебно заведение, или пристигайки пред операта за премиера. Със жанр ще ви води до някой уединен плаж, като в това време без старания ще разоре тиня и трошляк, с цел да ви закара до любомото рибарско място, наоколо до някоя българска гора “, приключи Тиман.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР