Само няколко думи от нейния дядо накараха едно малко момиченце

...
Само няколко думи от нейния дядо накараха едно малко момиченце
Коментари Харесай

Чудодейната операция на дядо, докато гласът се връща, за да пожелае на внучката Честита Коледа

Само няколко думи от нейния дядо накараха едно малко момиченце да се почувства по този начин, като че ли всичките му Коледи са пристигнали едновременно.

Бърнард Парментър, 68, беше животът и душата на празненството, до момента в който Паркинсон не му лиши гласа и го сложи в инвалидна количка. Сега той може да приказва още веднъж, откакто лекарите уточниха електродите, вградени в мозъка му. Това означаваше, че някогашният шеф на компанията може да пожелае на внучката си Фрея Болингброк и на останалата част от фамилията щастлива Коледа за първи път от три години.

11-годишната Фрея сподели: „ Удивително е, че най-сетне мога да приказвам с него и той може да ме приветства на футбола. “ Нейната майка Стефани, на 33 години, добави: „ Да накарам татко ми да приказва още веднъж е всичко, което аз и Фрея искахме за Коледа. Това беше първата Коледа, която можехме да прекараме с майка ми и татко ми от четири години. Преместихме се в нов дом, който адаптирахме, с цел да го създадем по-удобен за него. Фрея ми сподели: „ Тази година не се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР