Само няколко дни след като стана ясно, че Барселона и

...
Само няколко дни след като стана ясно, че Барселона и
Коментари Харесай

Още лоши новини за Барселона! Кун Агуеро е аут до ноември

Само няколко дни откакто стана ясно, че Барселона и Лионел Меси се разделят трагично, каталунците понесоха нов тежък удар. Според " Радио Каталуня " новото попълнение Серхио Агуеро е получил травма в сухожилието, която ще го извади игра за 10 седмици. Очаква се 33-годишният някогашен футболист на Манчестър Сити да бъде разполагаем на Роналд Куман през ноември.

Това обаче ще даде повече време на управлението да успее да записва Агуеро. До момента нито едно от новите попълнения не е записано публично, като Барселона се надява да успее да направи това до петък, когато започва новия сезон в Ла Лига.

Агуеро имаше много проблеми с травми през последния сезон в Манчестър Сити и очевидно проблемите му от здравословно естество не престават. Клубът от " Камп Ноу “ все ще не е удостоверил публично какъв брой сериозна е контузията на аржентинеца и какъв брой време ще би трябвало да се възвръща.

Вчера треньорът на Барса Роналд Куман бе избрал да стартира мача с Ювентус с Антоан Гризман, Мемфис Депай и Мартин Брайтуейт в офанзива. Каталунците завоюваха с 3:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР