Само няколко дни след като обяви, че ще става певица,

...
Само няколко дни след като обяви, че ще става певица,
Коментари Харесай

Мис България: Записвам първата си песен! Очаквайте я скоро

Само няколко дни откакто разгласи, че ще става певица, Мис България Венцислава Тафкова към този момент записва и първата си ария. По всичко проличава, че дебютният й сингъл скоро ще бъде реалност, защото миската пусна селфи от звукозаписно студио.

Тези дни тя разгласява и къса анкета за почитателите си в Инстаграм, като им даде обещание скоро да чакат парчето й. Тафкова по този начин и не разкри публично в кой род ще се изявява, само че съгласно все по-упоритите клюки е избрала поп фолка.

Любопитна детайлност е, че за първи път в родната фешън история Мис България дръзва да стане певица. За меломаните ще бъде забавно да чуят какви гласови данни би могла да има една някогашна миска.

Феновете й пък са любопитни да видят държанието й на сцената и по какъв начин би се справила с конкуренцията. А в поп фолк средите към този момент се прокрадват злобни мнения по отношение на новото начинание на Мис България, като съгласно родните реализатори Тафкова няма място на музикалната сцена. Кой ще се окаже прав, следва да разберем…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР