Само няколко дни след като Крис Рок избухна срещу Уил

...
Само няколко дни след като Крис Рок избухна срещу Уил
Коментари Харесай

Приятели на Джейда Пинкет-Смит твърдят: Крис Рок е обсебен от нея вече 30 години

Само няколко дни откакто Крис Рок избухна против Уил Смит и брачната половинка му Джейда Пинкет Смит в неговото особено комедийно шоу за Netflix, озаглавено " Chris Rock: Selective Outrage " , източници, близки до Джейда, настояват, че Рок е „ захласнат “ от нея, предават от Daily Mail.

Много почитатели към този момент осъдиха 58-годишния Рок за това, че е избрал Балтимор, родния град на Пинкет Смит, с цел да снима шоуто си , където той приказва за шамара от  Уил Смит по време на церемонията на премиите „ Оскар “, аферата на Джейда с Август Алсина,  непосредствен другар на сина ѝ, и доста, доста повече.
                             

Сега източник, непосредствен до 51-годишната Пинкет Смит, описа пред People, че Рок бил „ захласнат “ от Джейда в продължение на десетилетия, добавяйки, че тя няма нищо общо с цялата драма. 

„ Джейда няма никакво присъединяване във всичко това, като се изключи че е осмивана. Крис е захласнат от нея и това продължава към този момент съвсем 30 години “, твърди източникът. „ Вижте къде избра да снима шоуто си за Netflix. Нейния роден град [Балтимор]. Обсебен “, добави източникът.

Комикът атакува Джейда в 90-минутното си комедийното си шоу с думите: " Направих няколко смешки за нея. На кого му пука? Така е: тя стартира, аз го доправям. Това се случи, по дяволите. Никой не се заяжда с тази к*чка. "
                             

Източникът твърди също, че Джейда е била „ шокирана от това какъв брой пъти Крис е употребявал думата „ к*чка “, говорейки за нея.  Тя искала да постави завършек на драмата и в момента е фокусирана върху книгата си, която би трябвало да излезе тази година.

Измина съвсем една година, откогато Уил Смит, съпруг на Джейда от повече от 25 години, се качи афектиран на сцената на премиите " Оскар " и удари Рок по лицето, откакто комикът се пошегува за това, че Джейда няма коса, пренебрегвайки обстоятелството, че актрисата страда от плешивост. 

Смит се извини обществено на Рок и почитателите си няколко пъти след случая, въпреки че се отдръпна от участието си в Академията и му беше неразрешено да взе участие във всевъзможни действия и събития на филмовата организация в продължение на 10 години.
 Уил Смит и фамилията му след успеха на Оскарите  Уил Смит и фамилията му след успеха на Оскарите  Уил Смит и фамилията му след успеха на Оскарите  Уил Смит и фамилията му след успеха на Оскарите
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР